Εκπαίδευση Δίχως Όρια

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου – Προστασία Δεδομένων

 

Ο φορέας μας ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ, θεωρεί τα προσωπικά σας δεδομένα πολύ σοβαρή υπόθεση και γι’ αυτό συμμορφώνεται με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία καθώς και τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR).

Ο φορέας μας δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και των Ευρωπαϊκών κανονισμών λαμβάνοντας υπόψη την υιοθέτηση των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Η πολιτική αυτή ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την ιστοσελίδα https://ekpaideushdixwsoria.com .

 

Υπεύθυνος Επεξεργασίας για τα προσωπικά σας δεδομένα για την ιστοσελίδα αυτή είναι η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ, τηλέφωνο 698 989 1255, 694 3730 567,  e mail : info@ekpaideushdixwsoria.com, ekpaideushdixwsoria@gmail.com .

 

Σκοπός της πολιτικής μας είναι να αποτυπωθούν με όσο το δυνατόν πιο απλό, κατανοητό και συνοπτικό τρόπο τα εξής:

– Ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και με ποια νομική βάση

– Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας

– Ποιοι είναι οι αποδέκτες των δεδομένων σας

– Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε

– Ποια έννομα συμφέροντά μας επιδιώκουμε

– Τι ισχύει για τη συγκατάθεσή σας όταν είναι απαραίτητη

– Τι ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies

– Τι ισχύει για τις Ειδικές κατηγορίες δεδομένων

– Τι ισχύει για τη χρήση του ιστότοπου από παιδιά

– Τι ισχύει για τα δεδομένα σας και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Υπερ-σύνδεσμοι (links)

 

Ποια δεδομένα Σας συλλέγουμε:

Όταν μας αποστέλλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (δεν υπάρχει ξεχωριστή φόρμα επικοινωνίας).

Τα στοιχεία που μας στέλνετε και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Όταν θέλετε να σας στέλνουμε Ενημερωτικά Δελτία – Newsletters κ.α.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών μας μέσω mail, ώστε να μαθαίνετε πρώτοι νέα για δημοσιεύσεις, άρθρα και εκδηλώσεις , θα το κάνετε παρέχοντας μας τη ρητή συγκατάθεση σας για το σκοπό αυτό, δηλώνοντας μόνο το mail σας.

 

Τη συγκατάθεση σας αυτή μπορείτε να ανακαλείτε οποτεδήποτε με mail στο info@ekpaideushdixwsoria.com.

 

Η εγγραφή στην υπηρεσία newsletter δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι χρήστες αποκτούν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο περιεχόμενο της σελίδας, δημοσιεύσεις κλπ, τα οποία προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων στο όνομα των δημιουργών τους.

Ο φορέας μας δε χρησιμοποιεί τρίτο για την αποστολή των newsletters της, αλλά το πραγματοποιεί με δικά του τεχνικά μέσα.

Οι διαχειριστές σελίδας του φορέα μας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τη σωστή αποστολή ενημερωτικών δελτίων, εντούτοις είναι πάντοτε πιθανό να εμφανιστούν τεχνικά προβλήματα.

Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει ή για κάθε πληροφορία σχετικά με την υπηρεσία των ενημερωτικών δελτίων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο παραπάνω email.

 

IP Addresses

Ο Φορέας μας μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή (Device) αποκτά πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας, ενώ τα στοιχεία αυτά δύνανται να αξιοποιηθούν για στατιστικούς σκοπούς.

Υπάρχει περίπτωση ο browser (φυλλομετρητής) να ζητήσει άδεια για τη λήψη της τοποθεσίας σας από τον διαδικτυακό μας ιστότοπο, οι πληροφορίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή πιο εξατομικευμένων πληροφοριών.

Σε κάθε περίπτωση η άδεια σας αυτή μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις.

 

Πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα – cookies

Ο Φορέας μας για την διευκόλυνση στη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιεί απαραίτητα «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα την χρήση του διαδικτυακού μας τόπου και να σας προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.

Τα cookies μάς βοηθούν, για παράδειγμα, να καταλάβουμε αν έχετε ήδη επισκεφθεί μια σελίδα στον διαδικτυακό τόπο μας. Τα cookies μπορούν επίσης να μας πουν αν έχετε επισκεφθεί τον διαδικτυακό τόπο μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης. Τα απολύτως αναγκαία cookies για τη λειτουργία της ιστοσελίδας δεν μπορούν να απορριφθούν, όμως δεν πραγματοποιούν επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων.

 

Επίσης, ενδέχεται να αποθηκεύονται ορισμένα ανώνυμα στατιστικά στοιχεία τα οποία αποθηκεύονται με σκοπό να βελτιώσουμε την ποιότητα και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας. Για να υπάρξει η συλλογή πρέπει ΕΣΕΙΣ να το επιλέξετε επιλέγοντας θετικά. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies και πως να τα ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε, θα βρείτε στη σελίδα μας στις πληροφορίες για cookies.

 

Εμείς ως προεπιλογή προσφέρουμε μόνο τα απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία της ιστοσελίδας. Τα υπόλοιπα έχετε δικαίωμα να επιλέξετε εσείς αλλά και να αλλάξετε την επιλογή σας μελλοντικά. Μέχρι να αλλάξετε την επιλογή Σας, αυτά θα παραμείνουν αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή σας έως να τα διαγράψετε ή λήξει η διάρκεια ζωής τους. Η διάρκεια ζωής τους είναι αναλυτικά καταγεγραμμένη ανά είδος στην πολιτική μας για τα cookies.

 

Λήψη αυτοματοποιημένης απόφασης

Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, ούτε δημιουργούμε προφίλ για σας με βάση τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Τα Δικαιώματά Σας βάσει του ΓΚΠΔ:

-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε αν δεδομένα σας τυγχάνουν επεξεργασίας και σε κάθε περίπτωση να απαιτήσετε από το φορέα μας τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν είναι ανακριβή ή τη συμπλήρωση αυτών αν είναι ελλιπή, μετά από την απαραίτητη επαλήθευση των στοιχείων σας.

-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ

Μπορείτε να λαμβάνετε και να μεταφέρετε, τα δεδομένα σας αν μας τα παρείχατε οι ίδιοι, δίνοντας τη συγκατάθεση σας είτε για την σύναψη σύμβασης μαζί μας και αν υποβάλλονται σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία.

Θα τα παραλάβετε σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο (δηλαδή σε έναν τύπο ηλεκτρονικού αρχείου ευρέως χρησιμοποιούμενο και εύκολα αναγνώσιμο από τα κοινά λογισμικά), καθώς και να τα διαβιβάζετε ή να ζητάτε την διαβίβαση τους από εμάς σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, αρκεί αυτό, να μην έχει ουσιώδη και δυσμενή επίδραση σε μας.

-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, και τον περιορισμό της επεξεργασίας, αν αυτό επιτρέπεται από τον Νόμο. Δεν μπορούν να διαγραφούν προσωπικά σας δεδομένα που οφείλουμε να διατηρούμε εξαιτίας νομικών υποχρεώσεων μας και για όσο χρόνο επιβάλλεται αυτό από τον νόμο.

-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων σας.

Μπορείτε επίσης να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, αν αυτή σχετίζεται με την απευθείας εμπορική προώθηση.

-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό επεξεργασίας των δεδομένων σας.

-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που κρίνετε ότι τα δεδομένα σας υφίστανται μη νόμιμη επεξεργασία. Η Αρχή θα σας ζητήσει να έρθετε πρώτα σε επαφή μαζί μας για να υποβάλλετε οποιοδήποτε παράπονο ή αίτημα σας. Μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, απευθυνόμενοι στο mail μας. Θα απαντήσουμε στο νόμιμο διάστημα. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την απάντηση μας, μπορείτε να υποβάλλετε την καταγγελία σας στην Αρχή (Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, τηλ. 210- 6475600, www.dpa.gr, email: complaints@dpa.gr).

-Τρόπος άσκησης των άνω δικαιωμάτων:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε υποβάλλετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μας. Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.

 

Νομική Βάση επεξεργασίας:

Για να είναι νόμιμη η επεξεργασία των δεδομένων σας, θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που προβλέπεται από το νόμο (νομική βάση). Συγκεκριμένα:

-Νόμιμο συμφέρον του Φορέα μας.

Ο νόμος επιτρέπει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις για την επίτευξη νόμιμων συμφερόντων του Φορέα μας, της προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών του και τη βελτίωση τους. Φροντίζουμε να μην προσβάλλουμε θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας κατά την εξυπηρέτηση δικών μας εννόμων συμφερόντων. Επεξεργαζόμαστε λοιπόν, τα προσωπικά σας δεδομένα αναλογικά και μόνο αν αυτή η επεξεργασία δεν σας είναι ιδιαίτερα ενοχλητική ή επεμβατική.

-Νομική υποχρέωσή μας

Ενδεχόμενα να χρειαστεί να συλλέξουμε προσωπικά σας δεδομένα επειδή μας υποχρεώνει κάποια νομική διάταξη (πχ για την έκδοση παραστατικού νόμιμου). Επειδή ο νόμος μας υποχρεώνει να λαμβάνουμε μέτρα για την καταπολέμηση της απάτης και της διαφθοράς στο διαδίκτυο, συλλέγουμε την διεύθυνση της ηλεκτρονικής σας σύνδεσης (ΙΡ), κατά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας.

Η μη επεξεργασία των δεδομένων σας στην περίπτωση αυτή, θα μας εμποδίσει να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε προκειμένου να μην παραβούμε το νόμο.

-Σύμβαση μαζί σας

Είναι πιθανό να έχει συναφθεί μια εταιρική σύμβαση μεταξύ μας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να γνωρίζουμε το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και τη διεύθυνση σας (φυσική και ηλεκτρονική) και κάθε άλλο στοιχείο απαιτείται από τη σύμβαση.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εργαστείτε για μας και αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε τα δεδομένα σας εξαιτίας του αιτήματος σας για σύναψη σύμβασης εργασίας μαζί σας.  Το βιογραφικό αυτό το διατηρούμε όσο χρειαστεί για την πλήρωση της θέσης ή σε περίπτωση μη πλήρωσης για 6 μήνες ή μετά από δική σας αίτηση για καταστροφή ή επιστροφή σε σας.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η μη παροχή των αναγκαίων στοιχείων σας για τη σύμβαση θα μας εμποδίσει να την καταρτίσουμε.

-Συγκατάθεση

Σε κάθε περίπτωση επεξεργασίας δεδομένων σας, αν δεν υπάγεται στις περιπτώσεις που έχουν ήδη αναφερθεί, θα πρέπει προηγουμένως να έχουμε λάβει προηγουμένως τη σαφή, ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση σας.

Αυτό συμβαίνει μόνο όταν εγγράφεστε στην υπηρεσία newsletter ή όταν αποδέχεστε την εγκατάσταση των μη υποχρεωτικών εμπορικών cookies κατά την επίσκεψη σας στις ιστοσελίδες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα cookies, διαβάστε τη σχετική πληροφόρηση.

-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή, να ανακαλείτε τη συγκατάθεση σας, αν τη χορηγήσατε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, (δηλαδή στις περιπτώσεις εγγραφής στο newsletter και αποδοχής των μη αναγκαίων cookies). Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση, μπορείτε να μας στείλετε mail. Η ανάκληση αυτή δεν θα έχει αναδρομικό αποτέλεσμα για την επεξεργασία που έχει γίνει μέχρι το αίτημά σας.

 

Αποδέκτες των δεδομένων Σας:

Πρόσβαση στα δεδομένα έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του φορέα μας. Ενδέχεται τα δεδομένα σας να μεταβιβαστούν όπου απαιτείται, μηχανογράφηση, λογιστής κλπ. Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν δεσμευτεί απέναντι μας με σύμβαση για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμεύονται σε εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα. Για τα αναλυτικά στοιχεία των αποδεκτών μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα στη διεύθυνσή μας ηλεκτρονικά.

 

Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διαβιβαστούν, πωληθούν κλπ σε κανέναν για λόγους εμπορικής προώθησης, χωρίς προηγούμενη ρητή συγκατάθεση σας.

Διαβιβάσεις σε τρίτες χώρες

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες εκτός ΕΟΧ ή σε διεθνείς οργανισμούς.

 

Ο Φορέας μας εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων. Παρά ταύτα έχουμε ετοιμάσει σχέδιο αντιμετώπισης κάθε τυχόν περιστατικού παραβίασης, σύμφωνα με το οποίο εάν δημιουργηθεί υψηλός κίνδυνος για τα δικαιώματα ή τις ελευθερίες σας, θα ενημερωθείτε άμεσα.

 

Χρόνος διατήρησης δεδομένων σας:

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαία ανάλογα με το είδος της νομικής βάσης επεξεργασίας.

-Νewsletter, διατηρούμε μέχρι να άρετε τη συγκατάθεσή σας

-Βιογραφικό και αίτηση πρόσληψης (αν δεν την κάνουμε δεκτή) διατηρούμε τα δεδομένα για έξι (6) μήνες από την οριστική απόρριψη της αίτησης σας.

-Έκδοση φορολογικού παραστατικού, θα διατηρήσουμε τα φορολογικά στοιχεία για δέκα (10) έτη, όπως επιβάλλει η φορολογική νομοθεσία.

-Συγκατάθεση σας για την εγκατάσταση των μη αναγκαίων cookies, αυτά θα παραμείνουν αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή σας έως να τα διαγράψετε ή έως ότου λήξει η προκαθορισμένη διάρκεια ζωής τους.

 

Ειδικές κατηγορίες δεδομένων

Δεν συλλέγουμε δεδομένα ειδικής κατηγορίας όπως δεδομένα υγείας, φυλετικών, φιλοσοφικών, πολιτικών, θρησκευτικών πεποιθήσεων κλπ

 

Παιδιά

Η ιστοσελίδα προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Αν είστε ανήλικος παρακαλούμε, απευθυνθείτε στο γονέα ή κηδεμόνα σας για τη χρήση της ιστοσελίδας από εκείνον.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης & You tube:

Εντός της Ιστοσελίδας μας προσφέρεται η δυνατότητα μετάβασης σε Κοινωνικά Δίκτυα και το αντίστροφο. Υπάρχουν πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας, στις οποίες μπορείτε να ανατρέξετε.

Ενσωμάτωση των ΥouTube-Videos:

(1) Στη Σελίδα ενίοτε θα ενσωματώνονται  βίντεο του YouTube, τα οποία είναι αποθηκευμένα στη διεύθυνση http://www.youtube.com. Μόνο όταν αναπαράγετε τα βίντεο, μεταφέρονται τα δεδομένα. Δεν ασκούμε κανενός είδους επιρροή για την μεταφορά των δεδομένων.

(2) Όταν επισκέπτεστε την Σελίδα, το YouTube λαμβάνει την πληροφορία ότι αναζητήσατε την αντίστοιχη σελίδα μας. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Google, τα στοιχεία σας θα συσχετισθούν απευθείας με το λογαριασμό σας. Αν δεν επιθυμείτε να συσχετιστείτε με το προφίλ σας στο YouTube, πρέπει να αποσυνδεθείτε αφού προηγουμένως ενεργοποιήσετε το σχετικό κουμπί.

Αναζητείστε πληροφορίες για την αποθήκευση δεδομένων σας απο το  YouTube.

Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία, αφού προηγουμένως για την άσκηση αυτού του δικαίωματος απευθυνθείτε στο ΥοuTube.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκοπό, την έκταση της συλλογής και της επεξεργασίας των δεδομένων σας μέσω του YouTube μπορείτε να βρείτε στη δήλωση Πολιτικής Απορρήτου Προστασίας Δεδομένων: https://www.youtube.com/intl/el/yt/about/policies/#community-guidelines.

Μπορείτε να λάβετε επίσης περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις επιλογές σας να ρυθμίσετε την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής εφόσον είστε συνδεδεμένοι μέσω ενός λογαριασμού της Google εδώ: https://www.google.com/intl/gr/policies/privacy.

Επίσης, η Google επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα στις Η.Π.Α. και υπόκειται στην “Ασπίδα Προστασίας της ιδιωτικής ζωής μεταξύ ΕΕ-ΗΠΑ” (EU-US-Privacy-Shield): https://www.privacyshield.gov/EU-US.

 

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε κάθε φορά την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας που εισέρχεστε.

 

O Φορέας μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί / επικαιροποιεί επιμέρους τμήματα της παρούσας Πολιτικής, χωρίς υποχρέωση σχετικής προηγούμενης ενημέρωσης σας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προτού χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό μας τόπο, ώστε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα έκδοση της Πολιτικής, σε περίπτωση που έχουν γίνει τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις.

 

Τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: ΜΑΙΟΣ 2020.

Exit mobile version