ΕΛΙΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

Η Αγγελάκου Ελίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με αγωνιστική κατεύθυνση και κύρια ειδικότητα «Κολύμβηση».
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών ημερίδων και συνέδρια. Ακόμη, ήταν μέλος στο ερευνητικό έργο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο «Η άσκηση ως μέσο πρόληψης και αποκατάστασης χρόνιων παθήσεων- παρεμβατικά προγράμματα».

 

 


ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΖΕ

H Μαρίνα Λεζέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι, Αττικής. Είναι απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογία. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Δια-Ιδρυματικό- Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Νέες Τεχνολογίες και Ειδική Αγωγή-Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης» του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π.&Τ.) του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος».
Διαβάστε Περισσότερα

ΟΛΓΑ ΜΑΜΑΛΗ

 

 

 

 

 

 

 

Η Μάμαλη Όλγα μεγάλωσε στις Ερυθρές Αττικής. Από το 2010, ζει και εργάζεται στον Πειραιά. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, παραρτήματος του East College London. Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό της στην Κλινική Κοινοτική Ψυχολογία (Clinical & Community Psychology) και, παράλληλα, παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής.

Διαβάστε Περισσότερα


Μαρούσα Μελισσαράτου

 

 

 

 

 

 

 

Η Μαρούσα Μελισσαράτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Πειραιά, παράρτημα του University of  East London στην Ελλάδα. Η αγάπη της για τις ξένες γλώσσες και τα παιδιά την οδήγησε στο να πάρει την πιστοποίηση διδασκαλίας αγγλικών και να παραδίδει μαθήματα σε παιδιά και εφήβους.

Διαβάστε ΠερισσότεραΣταματούλα Μπάτζιου

Η Μπάτζιου Σταματούλα αποφοίτησε το 2012 από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο τμήμα Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών Χώρων του Δ.Ι.Ε.Κ Μεγαλόπολης. Τον Οκτώβριο του 2017 εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στις Επιστήμες Αγωγής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Διαβάστε Περισσότερα


Παπαπέτρου Μαρουσώ- Κλειώ

Η Παπαπέτρου Μαρουσώ- Κλειώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με παιδαγωγική κατεύθυνση και κύρια ειδικότητα ¨Ειδική Αγωγή¨, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι τελειόφοιτη του Δια-Ιδρυματικού- Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Νέες Τεχνολογίες και Ειδική Αγωγή-Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης» του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Ινστιτούτου.
Διαβάστε Περισσότερα


Ζωή Πελεκάνου

Η Ζωή Πελεκάνου είναι ηθοποιός. Παρακολούθησε μαθήματα στο θεατρικό εργαστήρι και αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου με υποτροφία. Συμμετείχε σε δουλειές στο θέατρο, το ραδιόφωνο και τον κινηματογράφο και παράλληλα εργάστηκε στην οργάνωση θεατρικών παραστάσεων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Δημιουργικής Γραφής-Σεναρίου, Χοροέκφρασης και Ειδικά προγράμματα Πολιτισμού υπό την αιγίδα του.
Διαβάστε Περισσότερα