ΖΩΗ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

 

Η Ζωή Πελεκάνου είναι ηθοποιός. Παρακολούθησε μαθήματα στο θεατρικό εργαστήρι και αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου με υποτροφία. Συμμετείχε σε δουλειές στο θέατρο, το ραδιόφωνο και τον κινηματογράφο και παράλληλα εργάστηκε στην οργάνωση θεατρικών παραστάσεων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Δημιουργικής Γραφής-Σεναρίου, Χοροέκφρασης και Ειδικά προγράμματα Πολιτισμού υπό την αιγίδα του.

Διαβάστε Περισσότερα


Μαρούσα Μελισσαράτου

 

 

 

 

 

 

 

Η Μαρούσα Μελισσαράτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του University of East London και κάτοχος Master of Science στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία.  Έχει εξειδικευτεί στη Γνωσιακή και Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT) και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Καθυστέρηση στην Ανάπτυξη Ομιλίας, την Παιδική Κακοποίηση και την ομαλή Διαχείριση Άγχους.

Διαβάστε Περισσότερα


Μαρία Βολακάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Βολακάκη Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τη Σάμο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος Εκπαίδευση και Πολιτισμός με κατεύθυνση στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, καθώς και του διπλώματος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Διαβάστε Περισσότερα


ΟΛΓΑ ΜΑΜΑΛΗ

 

 

 

 

 

 

 

Η Μάμαλη Όλγα μεγάλωσε στις Ερυθρές Αττικής. Από το 2010, ζει και εργάζεται στον Πειραιά. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, παραρτήματος του East College London. Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό της στην Κλινική Κοινοτική Ψυχολογία (Clinical & Community Psychology) και, παράλληλα, παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής.

Διαβάστε Περισσότερα


Σταματούλα Μπάτζιου

Η Μπάτζιου Σταματούλα αποφοίτησε το 2012 από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο τμήμα Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών Χώρων του Δ.Ι.Ε.Κ Μεγαλόπολης. Τον Οκτώβριο του 2017 εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στις Επιστήμες Αγωγής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.


Διαβάστε Περισσότερα

 


ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΖΕ

H Μαρίνα Λεζέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι, Αττικής. Είναι απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογία. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Δια-Ιδρυματικό- Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Νέες Τεχνολογίες και Ειδική Αγωγή-Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης» του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π.&Τ.) του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος».

Διαβάστε Περισσότερα

 


ΙΩΑΝΝΑ ΓΡΑΨΑ

Ιωάννα Γράψα

 

Η Ιωάννα Γράψα σπούδασε στη σχολή Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από την οποία αποφοίτησε το 2009, ακολουθώντας την εικαστική κατεύθυνση. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Εκπαίδευση και Πολιτισμός – Αγωγή και πολιτισμός» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του μεταπτυχιακού: Master of Arts in Design του αγγλικού πανεπιστημίου του Derby σε συνεργασία με τη σχολή Βακαλό.

Διαβάστε Περισσότερα


ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΤΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Κοντού Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του ΔΙΕΚ Αγίου Δημητρίου του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων. Πραγματοποίησε την Πρακτική της Άσκηση στη Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α)- Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Αγίου Δημητρίου όπου μετά το τέλος της Πρακτικής Άσκησης συνέχισε εθελοντικά.

Διαβάστε Περισσότερα