Βεργοπούλου Σταυρούλα

Η Βεργοπούλου Σταυρούλα γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτη Ψυχολογίας BSc (Hons) in Psychology, University of East London και Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (IIEK AKMΗ) πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ. Γνωρίζει το σύστημα Braille, Aba, Teacch, Pecs και έχει πιστοποίηση θεατρολογίας (ετήσιο σεμινάριο), σε συνεργασία με τη Κάρμεν Ρουγγέρη.
Διαβάστε Περισσότερα
 


Ελένη Γαυγιωτάκη

Η Ελένη Γαυγιωτάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνακαι είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας στο ΑΤΕΙ Καλαμάτας. Κατά την διάρκεια των σπουδών της συνείσφερε εθελοντικά στα παιδικά χωριά SOS, ενώ στα πλαίσια της κλινικής της άσκησης πραγματοποίησε αξιολογήσεις και συνεδρίες λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικες.
Διαβάστε Περισσότερα


Κατερίνα Μούρμουρα

Η Κατερίνα Μούρμουρα είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας με παιδαγωγική κατεύθυνση, του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ετήσια ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και είναι τελειόφοιτη μεταπτυχιακή φοιτήτρια του University of Strathclyde της Γλασκόβης με εξειδίκευση στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ). Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί στο πρόγραμμα Εικονογραφημένης μεθόδου Δώρα Μαυρομμάτη για την πραγματολογική, σημασιολογική και ετυμολογική επεξεργασία.
Διαβάστε Περισσότερα


Σταματούλα Μπάτζιου

Η Μπάτζιου Σταματούλα αποφοίτησε το 2012 από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολήςτου Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο τμήμα Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών Χώρων του Δ.Ι.Ε.Κ Μεγαλόπολης. Τον Οκτώβριο του 2017 εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στις Επιστήμες Αγωγής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Διαβάστε Περισσότερα


Παπαδάτου – Κοντού Ντένια

Η Παπαδάτου – Κοντού Ντένια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες καθώς και Κινεζικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Κίνας BLCU – 北京语言大学. Είναι τελειόφοιτη με υποτροφία στο Δια-Ιδρυματικό- Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Νέες Τεχνολογίες και Ειδική Αγωγή-Ψυχοπαιδαγωγική.
Διαβάστε Περισσότερα


Παπαπέτρου Μαρουσώ- Κλειώ

Η Παπαπέτρου Μαρουσώ- Κλειώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με παιδαγωγική κατεύθυνση και κύρια ειδικότητα ¨Ειδική Αγωγή¨, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι τελειόφοιτη του Δια-Ιδρυματικού- Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Νέες Τεχνολογίες και Ειδική Αγωγή-Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης» του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Ινστιτούτου.
Διαβάστε Περισσότερα


Ζωή Πελεκάνου

Η Ζωή Πελεκάνου είναι ηθοποιός. Παρακολούθησε μαθήματα στο θεατρικό εργαστήρι και αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου με υποτροφία. Συμμετείχε σε δουλειές στο θέατρο, το ραδιόφωνο και τον κινηματογράφο και παράλληλα εργάστηκε στην οργάνωση θεατρικών παραστάσεων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Δημιουργικής Γραφής-Σεναρίου, Χοροέκφρασης και Ειδικά προγράμματα Πολιτισμού υπό την αιγίδα του.
Διαβάστε Περισσότερα


Σπυριδούλα Πουλιάση

Είμαι η Σπυριδούλα και είμαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας και Μουσικός. Αυτή την περίοδο κάνω την 6μηνη πρακτική μου στο κέντρο προσχολικής ηλικίας «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ». Ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια έχω παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια που αφορούν τα παιδιά τυπικής αλλά και ειδικής ανάπτυξης με θεματικές όπως : «Η μουσική ως τρόπος παρέμβασης στον αυτισμό», «Προσωπική Ανάπτυξη.
Διαβάστε Περισσότερα