Θεωρούμε ότι η εξέλιξη όλων μας… ΜΙΚΡΩΝ και ΜΕΓΑΛΩΝ παιδιών έρχεται μέσω της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των ιδεών, των σκέψεων, των προβληματισμών και των προτάσεων που ανταλλάσσουμε. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο…

Εάν ανήκετε στον χώρο της εκπαίδευσης, εάν είστε γονείς ή εάν ανήκετε σε ομάδα εκπαιδευομένων, με μεγάλο ενδιαφέρον θα δεχθούμε  να κοινοποιήσουμε ένα άρθρο σας, μια εκπαιδευτική πρότασή σας, τις σκέψεις σας ή ό,τι άλλο είναι σχετικό με την Εκπαίδευση Ενηλίκων ή την Εκπαίδευση ατόμων με Αναπηρίες όλων των βαθμίδων. Σκοπός μας είναι η αμφίδρομη επικοινωνία η οποία θα είναι προς ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ μας!!!

Τρόπος επικοινωνίας: μας στέλνετε email στο info@ekpaideushdixwsoria.com με θέμα «ΙΔΕΕΣ&ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» γράφοντας μας το ονοματεπώνυμό σας και την ειδικότητά σας (αν το επιθυμείτε).

Παράλληλα, η στήλη των αγγελιών μπορεί να διευκολύνει τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης να έρθουν σε επαφή με φορείς που προσφέρουν θέσεις εργασίας αλλά και με γονείς που χρειάζονται τη στήριξή τους. Σαφέστατα και φορείς οι οποίοι επιθυμούν να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους αλλά και γονείς οι οποίοι αναζητούν ειδικούς της εκπαίδευσης για τα παιδιά τους μπορούν να στέλνουν τις αγγελίες τους. Κάθε εβδομάδα θα αναρτώνται ΝΕΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ στην ιστοσελίδα μας.

Τρόπος επικοινωνίας: Για να στείλετε την αγγελια σας συμπληρώστε την Φόρμα επικοινωνίας παντώντας εδώ.