Το BikySites προσφέρει επαγγελματικές λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων & eshop, την προώθηση SEO και τoν σχεδιασμό λογότυπου. Κατασκευάζουμε δυναμικά Site ανάλογα με τις απαιτήσεις σας με Online δειγματισμό. Διαθέτουμε 10ετη πείρα στην κατασκευή ιστοσελίδων με τα πιο σύγχρονα CMS εργαλεία που διαθέτει.

Το Biky Sites έχει εξειδικευτεί άριστα στον σχεδιασμό εξειδικευμένων σελίδων ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη. Μελετά με λεπτομέρεια τον σχεδιασμό της κάθε σελίδας και με τα κορυφαία εργαλεία που διαθέτει βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το Biky Sites έχει εξειδικευτεί επίσης άριστα στον σχεδιασμό λογότυπων με βάση  τη γραφιστική αποτύπωση ενός εμπορικού σήματος (έμβλημα/σύμβολο) μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού ή ενός ιδρύματος, το οποίο εκφράζει την εταιρική του ταυτότητα και χρησιμοποιείται με σκοπό να την επικοινωνήσει στην αγορά και να την κάνει αναγνωρίσιμη. Το λογότυπο εκφράζεται από ένα γραφιστικό σχέδιο/σύμβολο, το όνομα της εταιρίας/οργανισμού, ή συνδυασμός και των δύο.

 

 

 BikySites.com

Κατασκευή ιστοσελίδων & Λογότυπων