Site icon Εκπαίδευση Δίχως Όρια

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

αναμνηστικο-αποφοιτησησ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

 

Στα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας φροντίδας για ΑμεΑ τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν έντονο το στοιχείο της βιωματικότητας και του παιχνιδιού. Τώρα που ολοκληρώνεται το σχολικό έτος λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει το αναμνηστικό αποφοίτησης το οποίο θα είναι σε αντίστοιχο ύφος.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Εκπαιδευτικούς των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας φροντίδας για ΑμεΑ, σε βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς και γενικά σε όσους θέλουν να δώσουν έναν άλλο χαρακτήρα στο αναμνηστικό αποφοίτησης των μαθητών τους!

Την τελευταία εβδομάδα πριν την “αποφοίτηση” μπορείτε να κάνετε μία ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε ζητώντας από τους μαθητές σας να απαριθμήσουν αυτά τα οποία έμαθαν, τις αγαπημένες δραστηριότητες  και τις στιγμές που ξεχώρισαν. Συγκεντρώστε όλες τις απαντήσεις και όσες έχουν τους περισσότερους υποστηρικτές θα μπουν στο αναμνηστικό αποφοίτησης που θα ετοιμάσετε! Σίγουρα αυτό το αναμνηστικό αποφοίτησης είναι ξεχωριστό και έχει άλλη συναισθηματική αξία γιατί εμπεριέχει συναισθήματα και αναμνήσεις που θα ενθουσιάσουν τους μαθητές σας!

Καταγράψτε τις καλύτερες δραστηριότητες- εκπαιδευτικά προγράμματα που συμμετείχαν οι μαθητές σας κατά τη διάρκεια της χρονιάς!
Αφήστε τους μαθητές να διαλέξουν με ποιους φίλους τους πέρασαν αξέχαστες στιγμές!
Θυμίστε στους μαθητές σας τις όμορφες στιγμές που πέρασαν τη φετινή χρονιά!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

 

Η πρόταση εφαρμόστηκε σε τμήμα Ενηλίκων με Νοητική Υστέρηση του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ

«Η ΑΡΓΩ»

 

 

Βασιλά Ελπίδα

 Ειδική Παιδαγωγός ΠΕ02.50

M.Ed. Ειδικής Αγωγής  

   

 Γεωργοβρεττάκου Σταματίνα 

Ειδική Παιδαγωγός ΠΕ02.50 & ΠΕ01.50

  M.Ed. Παιδαγωγικής ψυχολογίας  

M.Ed. Εκπαίδευσης Ενηλίκων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ… ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Exit mobile version